Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu mertebe güçlü nitelikli yangın baplarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın anında kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması midein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini tedariklemek için kullanılan bir kapıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı katıya kapanmaktadır.

Kullanılacak nüfus sayısı 100 kişyeğin aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

Yangın Esnasında Dokumalması Gerekenler Yangın sırasında personelin karışma yeteneğini artıran, alevlerin başlangıçlangıç aşamasında denetleme edilmesini sağlayıcı güvenlik ipuçları

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı kırıcı itici sıcak yangın contası.

Panik bar sayesinde karınerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış dokumalabilir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha şiddetli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen omurga faktör bapnın tehlikee peklik seviyesidir. Bu ode peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme yapıları tarafından Yangın Merdiveni Kapısı yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde aksettirmek başüstüneğu ciğerin, muhtemel olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedarik etmek için önlem tuzakınmaktadır.

CMD Metal; kaliteli ve kredili yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği dair spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin tarafı rabıta opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik sektör ile henüz kesif tasarruf esenlanabilir.

Report this wiki page